icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Contact en route

De route naar 't Smelnehûs

Vanaf Groningen en Heerenveen:

Volg de borden 'Drachten' en daarna 'Drachten-Centrum/West' (afslag 29)  over de A7. U kunt ons bereiken door bij de stoplichten af te slaan naar de Lange West. Doorrijden tot de rotonde, deze half nemen en de weg vervolgen tot aan de Oude Neering, Hier rechts afslaan bij RMW Makelaars en verder rijden naar de Markt (Aldi). Hier kunt u de auto parkeren en dan het straatje tussen de kaaswinkel en de voormalige Kijkshop nemen. 't Smelnehûs is linksaf.

Vanaf Oosterwolde en Appelscha:
Rij eerst over de N381 en N31, neem afslag 30 richting A7 'Drachten-Centrum/West'. Na de afslag komt u Drachten binnen bij de eerste rotonde met de fietsbrug, deze neemt u voor de helft. Vervolgens rijdt u rechtdoor tot aan de stoplichten. Hierna rechtdoor rijden tot volgende rotonde en dan tot de volgende stoplichten. Hier rechtsaf slaan de Lange West op, doorrijden tot rotonde, deze half nemen en weg vervolgen tot aan de Oude Neering. Hier rechts afslaan (bij RMW Makelaars) en verder rijden naar de Markt. Hier kunt u de auto parkeren en dan het straatje tussen de kaaswinkel en de voormalige kijkshop nemen en dan linksaf naar 't Smelnehûs lopen.

Vanaf Leeuwarden:
Rij over de Wâldwei richting Drachten tot de afslag 'Drachten-Centrum/West'. Hierna volgt u de borden richting 'Drachten-Centrum/West' en passeert u 3 rotondes. Dan bij de stoplichten linksaf slaan de Lange West op. Doorrijden tot rotonde, deze half nemen en weg vervolgen tot aan de Oude Neering, hier rechts afslaan (bij RMW Makelaars) en verder rijden naar de Markt (Aldi). Hier kunt u de auto parkeren en dan het straatje tussen de kaaswinkel en de kijkshop nemen en dan linksaf naar 't Smelnehûs lopen.

Belangrijk: het is overal betaald parkeren in het centrum. Op Maandag t/m Zaterdag geldt dit tot 21:00.  Zondags en feestdagen is het vrij parkeren.

 

Openingstijden:

Ma: - gesloten o.v.b. reserveringen

Di:             11:00 - 22:00

Wo:          11:00 - 23:00

Do & Vr.: 11:00 - 24:00

Zat:         10:00 - 24:00

Koopzondag:  Updates op onze facbookpagina

 

 

 

* Verplichte velden

Contactgegevens

't Smelnehûs
Moleneind Noordzijde 14
9203 ZP Drachten

KVK 01132927
BTW NL 819606953771

Telefoon: 0512 54 22 08
E-mail: info@smelnehus.nl